Λίγα λόγια για εμάς...


Το συγκρότημα "KARMICA" δημιουργήθηκε από το Θάνο Μπιλάλη (τραγούδι - κιθάρα) και την Καλλιόπη Πολένα (τραγούδι), το χειμώνα του 2016.

Έπειτα από επιτυχημένες εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και σε συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, δημιούργησαν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Κοντά σου”, που κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2017 από τη Final Touch και περιελάμβανε 12 τραγούδια, που υπογράφουν οι ίδιοι, αλλά και επώνυμοι συνθέτες και στιχουργοί.

Οι επιρροές τους πολλές και κοινές, από το χώρο του ελληνόφωνου έντεχνο/ροκ και classic rock, με ήχο διαχρονικό, που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.
Πηγή έμπνευσής τους ο έρωτας και η αγάπη τους για τη μουσική και τη ζωή. Κινητήριος δύναμή τους, η ανάγκη να εκφραστούν μέσα από το τραγούδι.

Το καλοκαίρι του 2017 μπήκε στην παρέα τους ο Θανάσης Πολένας (ηλεκτρική κιθάρα - τραγούδι), δίνοντας μια πιο ροκ νότα στο συγκρότημα.ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ "KARMICA" ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΝΤΕΧΝΟΡΟΚ ΣΚΗΝΗΣ ΟΠΩΣ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΤΖΕΛΟΣ, ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ & ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΑΛΑΚΗΣ (ΤΕΡΜΙΤΕΣ), ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΒΒΙΔΑΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΠΕΝΥ ΞΕΝΑΚΗ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΜΠΑΖΗΣ κ.α.

  •  

Η Καλλιόπη Πολένα γεννήθηκε στην Ιεράπετρα. Είναι πτυχιούχος Ιταλικής Φιλολογίας και Φωνητικής. Από τα μαθητικά της χρόνια ασχολήθηκε με την μουσική και το τραγούδι,συμμετέχοντας σε συναυλίες μαθητικές και του δήμου. Το 2005, όντας στην Αθήνα,στο πλευρό του Γ. Μαρκόπουλου,παρακολούθησε μαθήματα φωνητικής με την Μήδεια Ιασωνίδου και την Σοφία Βόσσου.

Το 2006 κυκλοφόρησε η πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Υπέρβαση" και έκτοτε έχει συμμετάσχει σε πολλές δισκογραφικές παραγωγές άλλων καλλιτεχνών, με πιο πρόσφατη συμμετοχή στο δίσκο του Ν. Θεοδώρου,"Τυφλό Κορίτσι".

Έχει συνεργαστεί με τους συνθέτες Γ. Χατζηνάσιο και Γ. Νικολάου (Λαθρεπιβάτες), καθώς και με τους ερμηνευτές Σοφία Βόσσου, Πένυ Ξενάκη και άλλους. Το 2013, σε συνεργασία με τον ∆ημήτρη Πολένα, δημιούργησαν την έντεχνο-ροκ μπάντα "Μύγα Miss", με πολλές εμφανίσεις στις μεγαλύτερες μουσικές σκηνές.

Από το 2014 έως και σήμερα, είναι μουσικός παραγωγός στο ιντερνετικό ραδιόφωνο "Webmusic Radio".

  •  

O Θάνος Μπιλάλης γεννήθηκε στο Μεσολόγγι. Γραφίστας στο επάγγελμα ασχολήθηκε από το 2008 επαγγελματικά με την μουσική. Σαν νέος δημιουργός και κυρίως σαν ερμηνευτής συνεργάστηκε με επιτυχία με αρκετούς και καταξιωμένους στο χώρο της μουσικής δημιουργούς, ερμηνευτές και μουσικούς όπως οι Γιάννης Νικολάου (Λαθρεπιβάτες), Αντώνης Μιτζέλος, ∆ημήτρης Βασαλάκης (Τερμίτες), Άλκης Κωνσταντόπουλος καθώς και με πολούς άλλους μουσικούς.

Με το συγκρότημά του «οι Αλλοι» υποστήριξε μουσικά το συγκρότημα ‘ΤΕΡΜΙΤΕΣ’ και τραγούδησε και δικά του τραγούδια στο “Reunion ΤΕΡΜΙΤΕΣ 2011”.

Από το 2012 μέχρι και σήμερα δραστηριοποιείται μουσικά στην Γερμανία με σειρά εμφανίσεων με μεγάλο και αξιόλογο ρεπερτόριο τόσο στην Έντεχνη και Rock μουσική σκηνή όσο και στην Pop και πιο ελαφριά παίζοντας κιθάρα και ερμηνεύοντας γνωστά ελληνικά τραγούδια και άλλων δημιουργών.

Το καλοκαίρι του 2016 ξαναεμφανίστηκε με επιτυχία στον ελλαδικό χώρο με πολύ καλές συνεργασίες και με αρκετές εμφανίσεις όπου και συνεχίζονται και τον χειμώνα. Σκοπός των νέων συνεργασιών και επανεμφανίσεων στον ελλαδικό χώρο είναι και η παρουσίαση των νέων ανέκδοτων δικών του τραγουδιών.

Καλοκαίρι 2016

όταν ο Θάνος και η Καλλιόπη ξεκίνησαν την συνεργασία τους, με μια σειρά εμφανίσεων σε Κρήτη, Εύβοια, Στ. Ελλάδα, Αττική.


"Ierapetra United" - Ερυθρός Σταυρός.

Στις 20/8/16 ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Ερυθρού Σταυρού και της φιλανθρωπικής οργάνωσης Ierapetra United, συμμετείχαν στην συναυλία της 'Αλκηστις Πρωτοψάλτη στο Βουζουνεράκειο Στάδιο Ιεράπετρας και συνέβαλαν με την παρουσία τους στη μεγάλη γιορτή του εθελοντισμού.